Compatibilitati ale produselor cu consumatorii:

In cazul in care doriti sa achizitionati anumite produse, in mod special creme, asigurati-va ca ati citit cu atentie instructiunile de utilizare si tipul de piele pentru care se adreseaza produsul respectiv.
Site-ul everbeauty.ro face tot posibilul sa va puna la dispozitie cat mai multe informatii legate de produsele comercializate.
Daca nu sunteti sigur ca ceea ce ati citit este suficient, ne puteti contacta telefonic sau prin formularul de contact, adresandu-ne o intrebare. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Retineti:

EverBeauty.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care produsul comandat nu este corespunzator tipului de piele.
Persoanelor care au ten cu probleme, le recomandam sa ceara sfatul unui specialist inainte de a comanda un produs netestat de acestea. Toate achizitiile se fac pe propria raspundere.
In cazul in care informatiile oferite de catre everbeauty.ro sunt insuficiente, va rugam sa ne cereti informatii suplimentare prin intermediul telefonului sau e-mail.
Este preferabil ca produsul pe care il cumparati sa fi fost testat inainte pentru a va asigura ca vi se potriveste.
Nuantele pe care vi le punem la dispozitie provin din site-urile oficiale ale producatorului in cauza, si acestea pot sa difere prin tipul de afisare din diferite motive tehnice.
Mentionam faptul ca fiecare persoana reactioneaza in mod diferit la un anumit produs, de aceea singurul mod de a afla daca produsul va este potrivit, este prin testarea lui pe propria piele, motiv pentru care nu suntem in masura sa va asiguram ca avantajele prezentate ale produsului vor avea aceleasi rezultate si in cazul dumneavoastra.

Atentie!

Va rugam sa consultati lista de ingrediente a produselor pentru a va asigura ca produsul este compatibil in proportie mare cu cerintele dumneavoastra.
In cazul in care doriti sa aflati ingredientele unui produs si acestea inca nu au fost afisate in pagina produsului, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si vi le vom pune la dispozitie.
Inainte de a incepe folosirea unui produs cosmetic faceti testul de compatibilitate cu produsul in cauza prin testarea acestuia pe o suprafata mica de piele.
Daca nu prezentati alergii, atunci puteti sa folositi produsul in continuare.
Daca sesizati mancarimi, inrosiri sau alte senzatii de disconfort la nivelul aplicat, incetati sa folositi produsul respectiv deoarece puteti fi alergic la unul din compusii acestuia.