Conditii de retur:

Conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna orice articol achizitionat din magazinul nostru in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia si poate viza rambursarea sumei de bani inapoi sau, dupa caz inlocuirea cu un alt produs.
In ambele cazuri valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.
Cand clientul doreste schimbarea produsului, tot in sarcina sa va cadea si plata retrimiterii pachetului cu produsul schimbat. Rambursarea contravalorii articolului se va face in termen de 30 de zile de la primirea returului.
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Se poate renunta la un produs doar daca a fost achizitionat prin curier.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.
Nu se admit la retur produsele care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte sau au sigiliul rupt ori sters.
Inainte de a returna un articol, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti prin Centrul de Ajutor din Contul meu sau la telefon 0767 099 955, sa anuntati ca doriti sa returnati produsul, specificand numarul de comanda sau de factura (este necesar sa trimiteti prin fax sau email o cerere scrisa prin care ne instiintati de dorinta de a returna produsul).
Produsul se trimite prin curier in colet simplu, fara taxa de retur la adresa primita de la reprezentantul nostru de vanzari cu care ati luat legatura. In momentul primirii se va verifica daca produsul si-a pastrat forma intacta, urmand sa fiti informat de hotararea luata in acest sens in vederea stabilirii modalitatii de returnare a contravalorii sau inlocuirea produsului.
Daca articolul returnat este degradat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja folosit sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite revanzarea acestuia, ne rezervam dreptul de a-l refuza.
Atunci cand ambalati un produs pentru retur trebuie sa acordati o atentie cat mai mare acestui proces pentru ca produsul sa fie ferit de socuri ce pot aparea pe perioada transportului.
Produsele ce ajung retur in forma necorespunzatoare datorita ambalarii defectuoase, nu vor beneficia de garantia returnarii.
Persoanele juridice sau persoanele care se supun unor conditii speciale de reducere vor putea returna produsele doar platind o taxa de restocare in cuantum de 20% din valoarea ce se doreste a fi returnata.
Pentru mai multe detalii sau nelamuriri privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la numarul de telefon afisat in pagina noastra de contact sau in site-ul EverBeauty.ro.

Aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
- Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă.